Angelo nodigt je graag uit Aan Tafel bij Landmarkt!

Hé Angelo, terug van weggeweest. Leuk dat je er weer bent! Heb je er zin in? Zal wel even gek zijn met deze situatie.

Ja dankje, ik vind het ook leuk om weer terug te zijn! En gek, ja het is voor iedereen natuurlijk gek, we moeten aanpassen, en afwachten hoe het gaat. Het is nu lastig met bestellen bijvoorbeeld. Het is lastig in te schatten, normaal na je dienst weet je wat je nodig hebt, nu is het een beetje inschatten, maar we hebben hier natuurlijk wel het geluk dat er extra dingen uit de winkel gehaald kunnen worden. En op een gegeven moment komt er dan vanzelf een systeem in. Verder zijn we natuurlijk druk aan het voorbereiden. De kaart is klaar, lekker in een nieuw fris jasje, het terras is klaar, ingericht voor 1,5 meter afstand, in de keuken kunnen we op 1,5 meter afstand werken, dus kom maar op!

Je hebt uiteraard een nieuwe kaart gemaakt. Wat is je insteek van deze kaart?

Ik heb vooral de nadruk willen leggen op koken van de markt, met lekker veel verse producten van Landmarkt. Mensen kunnen alles wat ze hebben gegeten ook thuis zelf proberen, met dezelfde producten die ze in de winkel kunnen kopen. Ik heb veel aandacht gegeven aan vegan en vegetarisch, want ik merk dat er veel vraag naar is, maar er is ook nog gewoon een lekker stuk vlees te krijgen voor de liefhebber. Uiteraard heb ik rekening gehouden met een juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Er is voor ieder wat wils. Je kunt nog steeds een hamburger eten of uitgebreid tafelen voor een redelijke prijs. Ik heb geprobeerd het klassieke Landmarktgevoel in de kaart te stoppen, zoals mensen,  die mij nog kennen, van me gewend zijn.

Welk gerecht op de nieuwe kaart vind je echt te gek?

Dat is wel lastig te zeggen, heb wel meerdere favorieten. Tofu met mangosalsa vind ik bijvoorbeeld een leuk verrassend voorgerecht.  De rilette is bijvoorbeeld weer een heel klassiek gerecht, maar ik probeer er een eigen twist aan te geven, waardoor hij toch verrassend is. De schol is echt heel lekker, dus daar kijk ik ook naar uit om te maken. En natuurlijk het vegan plankje, ik hoop dat dat echt gaat lopen. Het is een op zich staand gerecht, waarbij je niet doorhebt dat je vegan eet. Dat vind ik belangrijk, ik eet zelf ook veel vegan en vegetarisch, en je wilt dan wel een lekker gerecht waarbij je niet iets mist ofzo.

Waar hoop je op van de zomer?

Uiteraard hoop ik dat er niet weer een opleving van het virus komt! Maar daarnaast hoop ik vooral op gezellige, warme zomeravonden. Ik hoop dat mensen lekker komen genieten op het terras of binnen natuurlijk en dat ze tevreden de deur uit gaan. Want daar doen we het uiteindelijk voor!

Vanaf 1 juni verwelkomen we je graag weer bij ons Aan Tafel! Omdat er maar beperkt plek is vragen we je van te voren te reserveren. Je mag uiteraard ook zonder reservering komen, maar het kan zijn dat er dan geen plaats is op dat moment.

Klik hier om een reservering te maken en om de kaart alvast te bekijken!

We vragen je bij de ingang van ons restaurant te wachten totdat wij je een plaats toewijzen. Op deze manier kunnen we onze beschikbare plaatsen zo efficiënt mogelijk benutten.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie