fbpx

LUNCHEN VAN LANDMARKT!

Bij Landmarkt vind je het lekkerste vers, direct van de boer, tuinder, slager, visboer en bakker. Dagelijks rijden onze eigen chauffeurs door Amsterdam om alle kantoren van de lekkerste lunch te voorzien. Zo van ‘t land, bij jou op kantoor!

Met de producten die onze koks elke ochtend op de markt verzamelen toveren ze de lekkerste broodjes op je bord. Ook direct de voorraadkast bijvullen? Geen probleem! Bij Landmarkt bestel je ook gemakkelijk de rest van je boodschappen.

Frans Beekman – Stichting aanpak overlast Amsterdam

Wij zijn erg tevreden met het aanbod en het gemak van bestellen bij Landmarkt via de website. We kunnen onze bestellingen gemakkelijk aanpassen op de wensen van onze medewerkers. We krijgen daarom ook van onze medewerkers positieve feedback op de lunches. De broodjes zijn goed van smaak en lekker belegd; het fruit is vers en smaakvol en de jus d’orange lekker fris. Onze bestellingen komen in representatieve schalen binnen zodat we de levering zonder veel extra werk kunnen presenteren. Voor ons is ook een gemakkelijke facturatie van belang wat ook bij Landmarkt allemaal mogelijk is.

Lie Hwa Tan – Pip Studio

Al jaren bestellen wij de lunch bij de Landmarkt. De kwaliteit van de producten is erg goed, veel verse producten van lokale leveranciers onder andere heerlijk brood en super lekkere kaas.

De bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam en de medewerkers van de backoffice beantwoorden eventuele vragen snel. 

Wij vinden het ook heel fijn dat het bijna altijd dezelfde mensen zijn die komen bezorgen of ons te woord staan. Voelt heel persoonlijk.

Voor een vergadering hebben wij ook wel kant en klare broodjes besteld. Dat is een enorme aanrader!


Slagerij

Bij de slagerij van Landmarkt vindt je alleen vlees van hoge kwaliteit. De runderen komen uit de wei van Palmesteyn, de varkens hebben hun kont kunnen keren bij de familie van der Mark en de Gildehoen kippen hebben lekker kunnen scharrelen in Stompwijk! Onze slagers maken elke dag de hamburgers, biefstukken, braadworsten en de speklapjes vers voor jou klaar. Naast het vlees om zelf thuis te bakken, zorgen wij ook voor vlees dat je alleen even moet opwarmen, zoals drumsticks, gehaktballen en grillworst. Ook op de vleeswarenafdeling is er voor ieder wat wils. Een groot gedeelte wordt elke dag zelf bereid en gesneden, wat zorgt voor de beste smaak!

Kazerij

Kaasmaken is een ambacht. Zo werken we al jaren met Jaap voor belegen, extra belegen en oud. Met Sjaak voor pikant en oud en met Cock voor jonge kaas. Dit vullen we aan met regionale geitenkaasjes en voor witschimmels, blauwaders duiken we Europa in. Van milde Gorgonzola tot een pittige Cabrales, een uitgebreider assortiment blauwaderkaas vind je bijna nergens. De witschimmel kazen zijn om je vingers bij af te likken. Een romige Delice de Bourgogne of een loperige Brie de Meaux kun je vinden tussen de overheerlijke Roombrie en de verassende La Tur. Ook in roodbacterie kaasjes is er genoeg keuze. De romige Pie d’Agloys, de pittige Epoisse, de zachte Saint Felicien, het is er allemaal. Een uitgebreid assortiment schapen- en geitenkaasjes, harde- en halfharde kazen en de juiste toast en kaasdippers maken je kaasplank compleet.

Bakkerij

Als jij nog op één oor ligt, staat onze bakker de oven al te verwarmen. Dan bakt hij ons brood bruin en vult Landmarkt zich met de geur van gezond en knapperig brood.

In onze bakkerij vind je allerlei soorten campagne, (zuur)desem, speltbroden en romige croissants. Het brood is biologisch met een Frans karakter en een goede prijs. De patissiers maken eigengereide koekjes, zoetfrisse appeltaarten, oogstrelende macarons en gebakjes met seizoensfruit uit de regio.

Vismarkt

Zo uit de zee, bij ons op het ijs! Tonijn, zalm, schol, dorade, makreel, kabeljauw, tong, tarbot, oesters, mosselen en veel garnalen. Is het niet vers, dan is het er niet. Onze visboeren kennen de vangst en staan voor kwaliteit. We maken zelf vissalades en gemarineerde visgerechten. Met trots leren we je hoe je een oester opent, een haring kaakt of een garnaal uit zijn vel doet springen.

Groentekraam

Groenten nog nat van het land en vers fruit, direct van de boer. We werken samen met ruim 30 boeren en telers die goed zorgen voor de kwaliteit van het product, het land en de dieren in de omgeving. Dagelijks rijden we zelf rond om de producten op te halen. Dat is verser en dus lekkerder.

Huisgemaakt

Lekker zonder toeters en bellen. Naast de vaste prik, koken we altijd met de seizoenen mee, elke dag een verrassing. Zo koken we simpele, lekkere en gezonde maaltijden met de producten van de markt en van het land. Daar hoef je niks aan toe te voegen.