fbpx
Terug naar overzicht

Bloemen van BossieZzz!

Geplaatst op 12 juli 2018 om 12.48 uur

 
Sinds 1 juni kent de bloemenafdeling van Landmarkt een nieuw gezicht. Alhoewel, een compleet nieuw gezicht is het niet, want Annemiek is een oude bekende van ons. Een aantal jaar geleden werkte ze al in onze overdekte versmarkt, maar nu neemt ze het stokje volledig over van haar voorganger Wim. Onder de naam BossieZzz gaat Annemiek nu aan de slag om jou te voorzien van mooie en verse bloemen en planten.
Annemiek is geen groentje in de bloemenwereld. Na haar opleiding tot bloemist leerde ze in meerdere bloemenzaken in Nederland de kneepjes van het vak, en deed ze de nodige kennis op in Amerika, waar ze een jaar in een bloemenzaak werkte. Vanaf 1 juni werkt deze internationale bloemist dus weer op de Schellingwouderdijk bij Landmarkt, waar ze al haar kennis gebruikt om jou zo goed mogelijk te helpen.
Wat is je favoriete bloem of stijl?
“Dat vind ik erg lastig, er zijn zoveel mooie bloemen! Maar als ik moet kiezen ga ik voor de strelitzia, die doet mij altijd denken aan vakanties naar mooie warme landen. Mijn favoriete stijl is een plukboeket, omdat je dan meerdere op zichzelf staande bloemen bij elkaar kunt zetten voor een kleurrijk geheel. Zo zie je elke keer de schoonheid van een andere bloem wanneer je naar het boeket kijkt. Ik vind het ook ontzettend leuk om te maken.”
Wat is jouw beste boeketstylingtip?
“Met doorzichtig plakband kun je mooi rooster maken waar je de bloemen in kunt zetten zodat ze mooi blijven staan. Ideaal voor een plukboeket!”
Heb je nog een goede tips om zo lang mogelijk van mooie bloemen te genieten?
“Ja natuurlijk, ik zet ze wel even op een rijtje voor je!”

 
De bloemen van BossieZzz zijn online ook verkrijgbaar op www.landmarkt.nl! Annemiek is aanwezig van donderdag tot en met zondag tijdens de openingsuren van Landmarkt. Op maandag tot en met woensdag zet ze dagelijks verse boeketten neer die je kunt afrekenen bij de kassa van Landmarkt. Heb je deze dagen een bestelling of speciaal bloemwerk? Dan zorgt Annemiek dat het voor je klaar staat. Bestel op 06-53539681 of via bestel@bossieZz.nl.