Cakejes en brownies

 
De cakejes en brownies van rose & vanilla, gemaakt door Daphne, zijn allemaal gluten- en lactosevrij en ambachtelijk gemaakt met de beste biologische ingrediënten.
Smaak geeft je mooie herinneringen, zeker als je iets lekkers eet in goed gezelschap. Helaas moeten steeds meer mensen zich beperken tot een alternatief dieet. Daarnaast is er een groeiende groep lekkerbekken met een bewuste houding als het op eten aankomt. Het is de ambitie van rose & vanilla om het voor deze groepen mogelijk te maken om sámen te genieten van een geweldig lekker product. Want eten zonder gluten, zonder zuivel, zonder soja, zonder alles…kan nog steeds lekker zijn! Om die reden bakt rose & vanilla heerlijke cakejes met bijzondere smaakcombinaties. Gemaakt van de beste biologische ingrediënten en alles gegarandeerd vrij van gluten en lactose.
Rose & vanilla stelt hoge kwaliteitseisen aan de ingrediënten waarmee we werken. Om die reden werken ze uitsluitend met natuurlijke producten, er worden alleen natuurlijke smaakstoffen gebruikt en geen kleurstoffen toegevoegd.
 

De smaken van Rose & vanilla

Cakejes Classics

De cakejes waarmee het allemaal begon. Waarmee Daphne in de 2011 De Bakkerswinkel in Utrecht binnenstapte om ze aan Ton en zijn collega’s te laten proeven. Ze konden nauwelijks geloven dat deze lekkernijen glutenvrij én lactosevrij waren. Vier smaken: chocolade & hazelnoten, vanille & chocolade, amandel & citroen, amandel & speculaas

Rose-and-Vanilla-Classic-cakejes

Cakjes Flowery Fruity

De smaakcombinatie rozen&vanille is de naamgever van Daphnes bakkerij. Er zijn vier fijne smaakcombinaties: rozen & vanille, frambozen & witte chocolade, sinaasappel & lavendel, kokos & citroen

Rose-and-Vanilla-Flower-cakejes

Brownie Cakjes

Vier smaken: kaneel & rozijnen, kokos & cacao nibs, walnoot & dadels en hazelnoten & mokka. De aromatische biologische Mocha Limu koffiebonen voor de hazelnoten & mokka brownies.

Rose-and-Vanilla-Brownie-cakejes

Walnotenbrownie

Bestuif zelf met poedersuiker om de feestvreugde nog wat extra te verhogen. Deze super brownie is gezoet met oerzoet wat goed past bij chocolade.

Rose-and-Vanilla-Walnootbrownie-vegan

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie