Corona maatregelen

Zowel voor als achter de schermen wordt er hard gewerkt om ervoor te zorgen dat iedereen op een gezonde en veilige manier  boodschappen kan blijven doen. We volgen de situatie op de voet en nemen waar nodig maatregelen, in lijn met het advies van het RIVM.

Zeker op dit moment is hygiëne erg belangrijk. In lijn met het advies van het RIVM wast ons personeel vaker dan gebruikelijk hun handen, gebruiken ze handschoentjes en proberen ze 1,5 meter afstand van elkaar te houden. 

De proeverijen die je van ons gewend bent zijn er tijdelijk even niet. Wil je iets proeven, mag dat uiteraard gewoon. Vraag het een van onze medewerkers en ze helpen je graag!

Wat kun jij doen?

We hebben in de tochtsluis een wasbak geïnstalleerd. Hier kun je zowel voor als na het boodschappen doen gebruik van maken. 

We vragen iedereen afstand van elkaar te houden. Wacht een momentje met het pakken van een product als er net iemand voor staat. 

Probeer zo weinig mogelijk oppervlaktes aan te raken. Onbewust laat je snel je hand rusten op een koeling of een tafel. 

We vinden het fijn als je met pin of creditkaart betaald.  Mocht je toch liever met contant betalen, leg dan het geld neer en pak het wisselgeld zelf van de balie. Dit om zo weinig mogelijk hand-op-hand contact te hebben. 

We vragen je begrip voor de situatie en danken je voor de medewerking.  We zullen er alles aan doen om onze klanten te kunnen blijven voorzien van boodschappen. 

Heb je een vraag, opmerking of een klacht? Neem dan contact met ons op via 020-4904333 of stuur een mail naar info@landmarkt.nl.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie