De lekkerste oliebollen!

Even voorstellen

Jarno heeft na zijn studie tot kok en patissier gekozen voor een opleiding in marketing & communicatie. Tijdens deze studie begon het toch weer te kriebelen en miste hij de keuken met de gezelligheid die daar bij hoort. Na baantjes bij marketingbureaus en restaurants, besloot hij uiteindelijk zijn droom achterna te gaan: met zijn eigen foodtruck de leukste markten, festivals en private parties af te gaan om de lekkerste hapjes te verkopen.

Oliebollen

Vorig jaar stond Jarno er voor het eerst. In zijn opvallende wagen bakte hij van oktober tot en met december bij ons voor de deur de lekkerste oliebollen en appelbeignets. Wij waren direct verkocht en onze gasten volgden niet veel later. Vandaar dat je nu ook weer bij hem terecht kan voor de lekkerste oliebollen, appelbeignets en op veler verzoek vanaf dit jaar ook appelflappen!

Assortiment

Heb je al trek gekregen? Bekijk hier wat voor lekkernijen er te koop zijn in de oliebollenkraam. De kraam is iedere zaterdag van 9:00-19:00 uur geopend!

Meer weten over Jarno’s foodtruck? Neem een kijkje op zijn website!

Heb je een vraag, opmerking of een klacht? Neem dan contact met ons op via 020-4904333 of stuur een mail naar info@landmarkt.nl.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie