Kersttips van onze specialisten!

Onze specialisten werken niet voor niks bij ons. Het zijn heuse lekkerbekken, met verstand van zaken. Ze geven je graag tips om deze kerst de lekkerste ooit te maken.

Kaastip van Marlies: Langres vullen met port, Licor 43 of Calvados voor een nog intensere smaakbeleving. Of de Petit Boyard, supersmeuig geitenkaasje, om je vingers bij af te likken!

 

 

 

Fruittip van André: Kakivrucht. Heerlijke abrikoosachtige vrucht om mee te scoren als onderdeel van je dessert.

 

 

 

 

Broodtip van Ciska: een vruchtenbol. Met of zonder spijs, net wat je lekker vindt. Staat mooi op de ontbijttafel en later ook nog lekker om te gebruiken voor wentelteefjes!

 

 

 

 

Wijntip van Thijs: Corette Sauvignon Blanc. De wijnen van Corette zijn de huiswijnen van onze wijnimporteur. Hele lekkere, mooie volle wijnen, perfect voor de kerst.

 

 

 

 

Vleestip van Jeroen: dry-aged cotes de boeuf. Lekker aanbraden in de pan, dan op lage temperatuur garen in de oven, zodat hij lekker rosé wordt. Fantastisch in combinatie met een volle rode wijn.

 

 

 

 

Vistip van Jodien: oesters! Waanzinnig met Bourgogne Chardonnay van Bernard Defaix. Hier ga je mensen echt mee verwennen als je dit serveert!

 

 

 

 

 

 

Namens Landmarkt wensen we je alvast een heerlijke kerst en een leuk en lekker 2020!

 

 

Heb je een vraag, opmerking of een klacht? Neem dan contact met ons op via 020-4904333 of stuur een mail naar info@landmarkt.nl.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie