fbpx
Terug naar overzicht

Even voorstellen!

Geplaatst op 12 december 2019 om 11.38 uur

Voor wie ons nog niet kent: wij zijn Nick en Lianne. Nick werkt al sinds 2012 bij Landmarkt en Lianne sinds 2011. Ongetwijfeld heb je ons wel eens door de winkel zien lopen. Nick is begonnen bij de vulploeg, heeft in de van Woustraat gewerkt, heeft zich bezig gehouden met de webshop en is nu verantwoordelijk voor marketing en formule. Lianne is begonnen op de kaasafdeling en is nu verantwoordelijk voor marketing en communicatie. Omdat we al lange tijd bij Landmarkt werken weten we best veel vragen van mensen te beantwoorden. Misschien is het dus wel leuk om ons te leren kennen.

Nick waarom werk jij bij Landmarkt?

Omdat ik het nog steeds een heel gaaf bedrijf vindt om voor te werken. De sfeer is leuk, de collega’s zijn gezellig, het voelt echt als familie. Jij?

Ja inderdaad, het voelt als familie. Ik vind het ook nog steeds een heel tof bedrijf. De producten die wij hebben zijn echt bijzonder, ik word altijd erg blij als we weer een gave nieuwe leverancier hebben van een product wat weer net even iets anders is dan de standaard artikelen.

Ja dat is leuk om mee te maken hè. Van die mensen die gepassioneerd zijn over hun product en dat dan met grote trots komen aanbieden. Ik hoop ook altijd dat het dan aanslaat en dat onze klanten ook enthousiast worden van dat product.

Onze klanten vinden dat ook echt leuk, nieuwe producten leren kennen. Dat is voor mij ook één van de redenen waarom ik het hier zo leuk vind, omdat je mensen nieuwe dingen kunt aanbevelen en dat ze dat ook echt gaan proberen. Dat vond ik op de kaasafdeling altijd erg leuk. Mensen vragen om advies voor een kaasplankje, je raadt ze kaasjes aan die ze niet kennen en ze komen de volgende keer vertellen dat het een groot succes was. Dat is toch tof?!

Zeker, onze kanten zijn de beste!

Sowieso! Wat vind jij eigenlijk het leukste of lekkerste artikel dat we verkopen?

Hmm lastig, ik vind wel meerdere artikelen leuk of lekker. Maar als ik moet kiezen: Landmarkt Jammie. Maar dat is misschien meer omdat ik het etiket heb ontworpen.

En omdat het vet lekker is toch?

Wij verkopen toch alleen maar lekkere dingen.

Dat is waar. Ik vind de ILauri Bajo montepulciano d’Abruzzo heel lekker, daar zitten menig lege flessen van in mijn glasbak. En uiteraard kaas, de ouwe kaas die wij hebben, met zo’n honing mosterd sausje. Daar scoor je echt punten mee als je dat op tafel zet tijdens de borrel!

We hebben nu ook een magnum Bajo met kerst.

Allang in huis! Heerlijk voor de kerst. Ik heb echt weer zin in kerst, het zijn toch de leukste dagen van het jaar bij Landmarkt. Je merkt dat mensen dan extra hun best willen doen om iets lekkers op tafel te zetten en vinden het dan echt leuk om onze producten daarvoor te gebruiken. Dat heb ik zelf ook hoor, ik wil dan ook echt het beste van het beste: zo’n heerlijk rustiek stokbrood, carpaccio salade, die roombrie, paar lekkere olijfjes erbij. En dan met het avondeten een lekker stuk rosbief uit de oven, roseval aardappeltjes en lekkere gegrilde groenten erbij. Water loopt me nu al in de mond. Wat ga jij eten met kerst?

Nou aangezien ik geen vlees eet ga ik voor een lekker visje. Tarbot uit de oven denk ik. Die heb ik in het restaurant geproefd, echt superlekker! Pompoenpuree erbij en ik ben blij! En een goed  wijntje natuurlijk, ik vind Lemu sauvignon blanc bijvoorbeeld een topper. Hoe lang duurt het nog tot het kerst is? Heb er nu al zin in!   

Ik ook! Zullen we dat anders dit weekend gewoon alvast maken, even voorproeven!

Lijkt me een top idee! Maar over de kerst gesproken, mensen mogen ons dus om raad vragen?

Ja, als er mensen zijn met vragen over een product, een recept, een held of simpelweg waar iets te vinden is in de winkel, dan kunnen ze die aan ons stellen, we lopen gezellig rond in de winkel de dagen voor kerst. En voor die tijd mogen mensen natuurlijk ook gewoon mailen of bellen.

Een soort vraagbaak dus? Vraag maar raak.

Vraag maar raak aan de Landmarkt vraagbaak, dat wordt onze slogan!

Schudt ze zo even uit d’r mouw hoor. Goed bezig!

Dus lieve mensen, heb je hulp nodig, wil je iets weten, heb je een vraag: wij staan voor je klaar!

Tot snel bij de leukste en lekkerste winkel van Nederland!

Nick en Lianne

info@landmarkt.nl

020-4904333

 

Heb je een vraag, opmerking of een klacht? Neem dan contact met ons op via 020-4904333 of stuur een mail naar info@landmarkt.nl.