Haringparty!

Kom samen met onze visboeren happen naar de Hollandse Nieuwe! Wij vieren de nieuwe vangst dit jaar op maandag 17 juni met een spetterende avond in ons restaurant. Tijdens onze haringparty gaan we natuurlijk los met haring en duiken onze visboeren ook speciaal voor jou de keuken in voor de meest uiteenlopende vishapjes. Het hoogtepunt van de avond is de veiling van een vaatje Hollandse Nieuwe!
Datum: maandag 17 juni – restaurant
Tijd: start 18:30 met bubbels en haring
Bijdrage: € 25 per persoon (incl. 3 drankjes)
Om 21.00 veiling vaatje haring!
In de afgelopen vier jaar is een traditie ontstaan voor de start van het nieuwe haringseizoen. Op een mooie maandag in juni, houden we elk jaar een haringparty. Het eerste jaar ging de opbrengst naar Make-A-Wish Foundation, een non-profitorganisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. De volgende twee jaren ging de opbrengst naar Kika, voor onderzoek naar Kinderkanker. Afgelopen jaar ging het opgehaalde geld naar de Stichting Klavertje2. Deze stichting zet zich in voor onderzoek naar het Ushersyndroom, een erfelijke ziekte waarbij jongeren langzaam doof èn blind worden. Bekijk hier de beelden van de vorige editie!
Dit jaar zal de opbrengst van de haringparty & het vaatje Hollandse Nieuwe geheel ten goede komen aan de Plastic Soup Foundation! De missie van Plastic Soup Foundation is: ‘geen plastic afval in ons water!‘ PSF: ‘We halen geen plastic uit het water; we zorgen dat het er niet (meer) in komt. Sinds onze oprichting in 2011 proberen we dit doel te bereiken door bronnen van plasticsoep aan te pakken, zoals microplastics in cosmetica en synthetische vezels uit kleding.’  Klik hier voor meer informatie over de Plastic Soup Foundation.
Wil je graag dit goede doel steunen en genieten van een geweldige avond in ons restaurant? Schrijf je dan in bij onze visafdeling, of stuur een mail naar visamsterdam@landmarkt.nl

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie