fbpx

Landmarkt is op zoek naar versterking in de keuken voor de afdeling huisgemaakt.

Landmarkt is leuk en lekker eten! Bij ons vind je het lekker vers, direct van de boer, tuinder, slager, visboer en bakker. Onze vakmensen zijn professionals en staan je bij met raad en daad. Waar mogelijk maken wij onze producten liever zelf, verkiezen we duurzaam boven keurmerken en kennen we onze leveranciers persoonlijk. Samen zijn we het eens: eten moet vooral mooi & lekker zijn!

We leveren diverse soorten lunch aan bedrijven in Amsterdam, deze worden in de ochtend gemaakt en geleverd. Het verschilt per dag hoeveel lunches er zijn besteld en hoeveel er kan worden voorbereid voor de volgende dag. Flexibiliteit is daarom erg belangrijk. Voor de positie zijn we op zoek naar iemand die servicegericht is en weet van wanten.

Kok lunches (16-24uur)

Waar houd jij je mee bezig?

Wat verwachten we van jou?

Wat biedt Landmarkt?

Landmarkt biedt een inspirerende werkomgeving waarin we samen werken aan leuk en lekker eten! We bieden je een werkplek waarin individueel ondernemerschap een belangrijke rol speelt; jouw inbreng is voor ons van belang. Daarnaast bieden we een flexibel contract met een marktconform salaris volgens de CAO voor de horeca en korting op al je Landmarktaankopen. Parkeren kan gratis op ons eigen terrein.

Heb je interesse? Stuur een mail met CV naar Thijsvanbanning@landmarkt.nl.