Kom je een vorkje prikken?

Kom buiten!

Op zaterdag 21 en zondag 22 september houden wij onze buitenmarkt “Vorkje prikken bij Landmarkt!” Het hele weekend verkopen wij uit kraampjes op ons terrein de lekkerste hapjes en drankjes. Zo grilt onze eigen slager bijvoorbeeld de sappigste hamburgers van Palmesteyn en maakt onze kaasboer ter plekke een heerlijke kaasfondue klaar. Je buik vol gegeten? Ga dan lekker in het zonnetje zitten met een vers getapte Landmarkt Blond van Brouwerij Kleiburg.

Tussen de kraampjes door wandel je zo onze achtertuin in, waar we zaterdag een vrijmarkt houden voor de kids. Struin langs alle kleedjes en laat je verrassen!

Tussen 12:00-18:00 houden wij onze markt, rechts naast het pand. Gewoon op het rumoer afgaan, dan kom je er vanzelf! De winkel en het restaurant zijn natuurlijk ook gewoon geopend!

We hopen je te mogen verwelkomen op onze eerste buitenmarkt en kijken uit naar een zonnig weekend vol met leuk en lekker eten en drinken!

 

Heb je een vraag, opmerking of een klacht? Neem dan contact met ons op via 020-4904333 of stuur een mail naar info@landmarkt.nl.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie