We stellen je voor aan Krabmedia!

Benieuwd wie ons heeft geholpen met onze kerstvideo? We stellen je graag voor aan KrabMedia. Krabmedia is een in Amsterdam gevestigd creatief mediabureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van foto- en videoproductie campagnes. De jongens van Krabmedia brengen onze gekke ideeën fantatisch tot leven en verzorgen het gehele productieproces van het eerste idee tot de oplevering en verspreiding van de content. Krabmedia is dan ook onze vaste partner op het gebied van videoproductie en digital marketing.

De content die zij deze keer hebben geproduceerd bestaan uit een kerstvideo, twee teasers en aantal foto’s. KrabMedia heeft van A tot Z meegedacht over het concept. Het concept is vertaald naar een passend script, geheel in onze huisstijl en tone-of-voice. Vervolgens heeft KrabMedia het gehele marketingproces uit handen genomen om de video onder de aandacht te brengen. Met de videocampagne hebben we meer dan 60.000 Amsterdammers bereikt! Bekijk hieronder het eindresultaat.

[VIDEO] → Youtube.com/Landmarkt

Leuk om te weten, alle personages die je voorbij ziet komen in de video zijn onze eigen medewerkers. De draaidag vond gewoon plaats bij ons op de markt, uiteraard na sluitingstijd. Om de kijker een goed beeld te geven van onze winkel hebben we het hele terrein gebruikt als filmset. Van de ingang tot de slagerij. Al met al een geslaagde dag!

Doe je boodschappen bij Landmarkt, maar niet ‘s nachts!

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie