Landmarkt is leuk en lekker eten!

Bij ons vind je het lekkerste vers, direct van de boer, tuinder, slager, visboer en bakker. Onze vakmensen zijn lekkerbekken en staan je bij met raad en daad en er is altijd wat te proeven. Waar mogelijk maken wij onze producten liever zelf, verkiezen we duurzaam boven keurmerken, kennen we onze leveranciers persoonlijk en betalen we hen een eerlijke prijs. Samen zijn we het eens: eten moet vooral leuk & lekker zijn!

Ben jij een lekkerbek en vind je het leuk om je in te zetten voor een mooie volle afdeling, waar klanten verleid worden om de lekkerste producten mee te nemen? We zijn voor 2 afdelingen op zoek naar gepassioneerde medewerkers. Het kan of een parttime functie op 1 afdeling zijn, of een combinatie van 2 afdelingen. We zijn op zoek naar een:

Medewerker Bakkerij

Je bent medeverantwoordelijk voor het opstarten van de bakkerij. Je zorgt elke dag voor een fantastische broodbeleving. Je bakt het knapperigste brood, de luchtigste croissantjes en de lekkerste koekjes. Je zorgt voor volle schappen en waar nodig geef je advies aan onze klanten. Kortom, je bent een ondernemende medewerker en natuurlijk gek van brood!

Medewerker Groente en fruit

Je bent medeverantwoordelijk voor volle schappen op onze groente en fruit-afdeling. Je zorgt elke dag voor een afdeling die uitpuilt van vers groente en fruit en waar nodig geef je advies aan onze klanten. Je houdt de schappen vol en zorgt voor de juiste manier van vullen, om zo te voorkomen dat er derf is. Kortom, je bent een ondernemende medewerker en natuurlijk gek van lekker eten!

Waar houd jij je nog meer mee bezig?

Wat verwachten we van jou?

Wat biedt Landmarkt?

Landmarkt biedt een inspirerende werkomgeving waarin we samen werken aan leuk en lekker eten! We bieden je een werkplek waarin individueel ondernemerschap een belangrijke rol speelt; jouw inbreng is voor ons van belang. Daarnaast bieden we een marktconform salaris volgens de CAO voor het Levensmiddelenbedrijf en korting op al je Landmarktaankopen.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar liannebeekman@landmarkt.nl