fbpx

Landmarkt is leuk en lekker eten!

Bij ons vind je het lekkerste vers, direct van de boer, tuinder, slager, visboer en bakker. Onze vakmensen zijn lekkerbekken en staan je bij met raad en daad en er is altijd wat te proeven. Waar mogelijk maken wij onze producten liever zelf, verkiezen we duurzaam boven keurmerken, kennen we onze leveranciers persoonlijk en betalen we hen een eerlijke prijs. Samen zijn we het eens: eten moet vooral leuk & lekker zijn!

Als kassamedewerker ben je het gezicht van de winkel. Je zorgt voor het afhandelen, afrekenen en registreren van de producten. Je zorgt ervoor dat onze klanten snel en prettig worden geholpen wat bijdraagt aan een winkelbeleving die past bij Landmarkt.

Ben je vrolijk, enthousiast en vind je het leuk om een positieve bijdrage te leveren aan de winkelervaring van onze klanten? Dan ben jij wie we zoeken voor onze versmarkt in Amsterdam!

Medewerker kassa ( 16-32uur)

Als kassamedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een verzorgde winkel. Jij hebt het laatste klantcontact. Door jouw enthousiasme en de service die je verleent komen onze klanten met veel plezier weer terug.

Waar houd jij je nog meer mee bezig?

Wat verwachten we van jou?

Wat biedt Landmarkt?

Landmarkt biedt een inspirerende werkomgeving waarin we samen werken aan leuk en lekker eten! We bieden je een werkplek waarin je jezelf kunt ontwikkelen en hebben diverse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden we een marktconform salaris volgens de CAO voor het Levensmiddelenbedrijf en korting op al je Landmarktaankopen.

Parttime uren: 16-32 per week

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Heb je interesse? Stuur een mail met CV naar ronaldterluin@landmarkt.nl