Bio Desem Donker Meergranen

Met kruidige pompoenspread.

Ingredienten

  • Bio Desem Donker Meergranen

  • Pompoen 500 gr

  • Water 50 ml

  • Pecannoten 200 gr

  • Honing 2 eetl.

  • Kaneel 2 tl.

  • Gember, stukje van 1 cm

  • Veldsla

Schil de pompoen en snijd deze in blokjes, leg de stukjes pompoen, samen met het water en de gember in een ovenschaal, dek dit af en gaar het in 20 minuten in een oven van 180 graden.

Draai ondertussen de pecannoten fijn in een keukenmachine, totdat de olie vrijkomt. Meng dit samen met de afgekoelde pompoen, de honing en de kaneel en je pompoenspread is klaar! Je kunt dit heel makkelijk bewaren in een pot, in de koelkast.

Voor het broodje, snijd je plakken van de Bio Desem Donker Meergranen. Besmeer deze met de pompoenspread en maak het af met wat veldsla en pecannoten.

Smullen maar!

2 personen20 min