Le Perron breekbrood

Met knoflook, kaas en salami.

Ingredienten

  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 1 teen knoflook
  • 75 g roomboter
  • 100 g kaas (bijv. belegen kaas, mozzarella, cheddar)
  • 100 g salami
  • 1 Bio Boule Levure (of een andere lekkere bol)

Gebruik een goed verwarmde barbecue of verwarm de oven voor op 170 graden. Maak de knoflook schoon en hak deze fijn. Smelt de boter in een steelpan en verhit de knoflook even mee.

Snijd het brood kruislings zes keer in, om zo 16 ongeveer gelijke stukken brood te creëren. Schenk de boter in en over het brood. Verdeel de kruiden, kaas (naar eigen wens) en salami hierover. Pak het brood in met aluminiumfolie, maar laat de bovenzijde open.

Plaats het pakketje 10 minuten op de barbecue of in de oven tot het brood warm en goudbruin is.

Eet smakelijk!

2 personen15 min