fbpx

Sushi nachos!

Een recept van Seamore.

Ingredienten

  • 1 zak Seamore’s Zeewierchips
  • 2 el mayonaise
  • 1 tl wasabi
  • 100 g warmgerookte zalm vlokken
  • 50 g geraspte cheddar kaas
  • 50 g geraspte kaas (wij gebruikten een pittige geraspte kaas)
  • 2 lente-uitjes
  • 1/2 avocado
  • Sriracha saus
  • 1 tl sesamzaadjes

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Meng de mayonaise met de wasabi en voeg hieraan de gerookte zalm toe.

Bekleed een ovenschaal met bakpapier en verdeel de nacho’s erover. Bestrooi de nacho’s met de warme gerookte zalm en verdeel de cheddar en geraspte kaas erover. Snijd de lente-uitjes in ringen en verdeel over de nacho’s.

Plaats de nacho’s ongeveer 7 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is. Snijd ondertussen de avocado in blokjes. Haal de nacho’s uit de oven en maak af met de avocado, sriracha saus en sesamzaadjes. Enjoy!

4 personen 15 min