Auto's huren bij je buren!

Landmarkt en SnappCar slaan de handen ineen om meer deelauto’s op de weg te krijgen. SnappCar is het grootste autodeelplatform van Nederland en maakt het mogelijk om veilig, eenvoudig en snel een auto te huren of te verhuren bij jou in de buurt.
“Samen kunnen we een enorme impact maken; ecologisch, sociaal en economisch. Het is onze missie om de wereld een beetje beter te maken. Dat doen we primair door te zorgen dat er minder auto’s worden geproduceerd. Hoe meer auto’s we namelijk met elkaar delen, hoe minder we er in totaal nodig hebben. Door slim autobezit verminderen we samen de CO2-uitstoot. Ook brengen we mensen bij elkaar en besparen deelnemers van SnappCar behoorlijk wat geld. In Nederland alleen al gingen ruim 30.000 auto eigenaren je voor en bieden hun auto’s te huur aan bij onze ruim 250.000 geverifieerde huurders.”
Danny deelt zijn VW Up
“Als iedereen zijn auto deelt ontstaat er veel meer plek in de buurt.”
Farida deelt haar Fiat 500
“Ik woon in Amsterdam, heb mijn zaak vlakbij mijn huis en zit eigenlijk altijd op de fiets. Zakelijk heb ik de auto maar af en toe nodig. Ik houd ervan om te delen; het is erg leuk om mensen te helpen met mijn auto.”
Lees meer over SnappCar op hun website.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie