Support your locals

Onze helden hebben het zwaar. Vaak leveren ze een groot deel van hun producten aan horeca, wat nu ivm de coronamaatregelen nagenoeg stilligt.

We bieden hen graag een helpende hand. Hieronder heb je aantal van onze helden met een link naar hun website. Wellicht kun je hen extra supporten.

Koeckebackers: “Wat kunnen we betekenen voor al die mensen die aan de zijlijn staan en hun talent verspillen omdat ze niet ‘passen’op de arbeidsmarkt. Dat was de vraag die ons bezig hield toen we in 2014 gestart zijn met Koeckebackers. Een vraag die nog steeds actueel is en door Corona misschien wel belangrijker wordt dan ooit. Op dit moment praten we over grofweg 650.000 mensen met ongekend talent. Wij geloven in een wereld waarin we omkijken naar elkaar. Een wereld waarin niemand op voorhand wordt buitengesloten en iedereen een kans krijgt om mee te doen. Een koeckbedrijf dat laat zien dat het anders kan. Commercieel en met een een sterke sociale missie: Voor iedereen een kans creëren om te stralen. Ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt.” Klik hier voor meer info.

Brandt&Levie: “In Italië leerden we het belang van echt goed vlees maar zagen ondertussen dat veel worst gemaakt wordt van varkens die een slecht leven hebben gehad. Dat moest anders. Een goed varkensleven zorgt voor een goede kwaliteit vlees. We kwamen met een missie terug in Nederland en begonnen aan ons avontuur: een eigen worstenmakerij. Waar we open en duidelijk zijn over wat je precies eet en we de lekkerste worst met aandacht draaien. In smaakcombinaties en met ingrediënten die je nog nooit in een worst proefde. En bovenal van varkens die een goed leven hebben gehad. Brandt&Levie bieden in samenwerking met Amsterdamse ondernemers een box aan.” Klik hier voor meer info.

Kleiburg bieren: “Brouwerij Kleiburg brouwt sinds 2015 het bier van het Kleiklooster. De waarden van het klooster staan ook in de brouwerij centraal. We zijn een brouwerij in, voor en vanuit de buurt: de Bijlmer. We willen gastvrij zijn. Bezoekers zijn welkom in ons proeflokaal en in de brouwerij. We zijn een sociale onderneming. Een deel van onze winst wordt besteedt maatschappelijke activiteiten van het klooster. En we willen op een integere manier leven en brouwen, met oog voor natuur, medewerkers en klanten.” Klik hier voor meer info.

BakkenMaar: “BakkenMaar (zowel een veel gehoorde uitroep als een verwijzing naar mijn naam, Mara) is gespecialiseerd in hartige (maaltijd) quiches, stoere zoete taarten en truffels. Alles wordt met de hand gemaakt, zonder pakjes en zakjes. BakkenMaar gebruikt alleen de oorspronkelijke basis ingrediënten zoals boter, suiker, bloem en ei. En natuurlijk smaakmakers waaronder kaneel, nootmuskaat, citroen en vanille. Vanuit de filosofie dat je beter een paar dingen héél goed kan doen, dan veel dingen half, heeft BakkenMaar een bescheiden assortiment van hartige en zoete producten die hun succes bewezen hebben. ” Klik hier voor meer info.

Fishtales: “Bij Fish Tales zijn we gek op vis. We willen dat de wereld er oneindig van kan genieten, maar dat is niet vanzelfsprekend als je kijkt naar de conditie van onze oceanen. Het is dus tijd om nú het roer om te gooien: als we willen dat de zee een gezonde bron van leven blijft, moeten we de wereld van vis fundamenteel veranderen. ” Klik hier voor meer info

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie