Zo gaan wij de strijd aan tegen voedselverspilling!

 
Weggooien is zonde! En daarom gaan wij samen met Too Good To Go de strijd aan tegen verspilling van eten. Om producten uit de prullenbak te redden, bieden wij voor €5 een magic box aan in de Too Good To Go-app. Deze magic box heeft een waarde van €15 en zit vol met lekkere producten die een aflopende houdbaarheidsdatum hebben.
Wat is Too Good To Go?
Too Good To Go is een app die strijd tegen voedselverspilling. Deze maatschappelijke onderneming heeft een passie voor goed en eerlijk eten. Hun missie is om de verloren waarde van eten te herstellen. Goed eten hoort op een bord en niet bij het afval. Ze zijn al actief in 6 landen en al meer dan 3 miljoen mensen gebruiken de app. Maandag 22 januari is de start in Nederland, en wij helpen dit initiatief maar al te graag!
Wat kun je verwachten in onze Magic Box?
De magic box bestaat uit een tas vol met Landmarkt producten. Elke magic box is anders en verschilt per dag. Van groente en fruit tot aan melk en yoghurt, het kan van alles zijn! De prijs daarentegen staat wel vast. Elke tas heeft een waarde van €15 en is voor maar €5 op te halen.
Hoe werkt het?

  1. – Download de Too Good To Go-app
  2. – Registreer je eenmalig
  3. – Klik op Landmarkt, bevestig je aankoop en betaal direct in de app
  4. – Tussen 19:30 en 20:00 is je Magic box vol met boodschappen op te halen!

 

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie