Wij gaan verbouwen!

 

Klik op de oranje woorden om de vernieuwde Landmarkt te zien!

 
Onze overdekte versmarkt krijgt er 350m2 bij! Dit nieuwe stuk Landmarkt gaan wij gebruiken voor het uitbreiden van de groenteafdeling, de afdeling kruidenierswaren en ons restaurant. Na de verbouwing bestaat de groenteafdeling in totaal uit 193m2 aan groente en fruit, waardoor er genoeg ruimte komt voor meer lekkers van onze lokale boeren. Voor de afdeling kruidenierswaren is er in de aanbouw ruimte voor onder andere een nieuwe bier- en wijnafdeling. Ons restaurant wordt verdubbeld in zitplaatsen en aangevuld met een bar en een lounge gedeelte. Daarnaast geniet je aankomende zomer op een vernieuwd terras van een hapje, drankje en de zon.
Tijdens de uitbreiding worden ook de bakkerij, de maaltijden afdeling en het entreegebied in een nieuw jasje gestoken. De maaltijden afdeling krijgt een eigen keuken midden in de winkel zodat onze chef André meer heerlijke kant-en-klare maaltijden kan bereiden. De bakkerij wordt onder andere voorzien van een geconditioneerde ruimte waar patisserie chef Mara meer zoete taarten, koeken en andere gebakjes gaat maken. Bij het entreegebied komt een tochtsluis om de temperatuur in de winkel beter onder controle te houden.
Dat is nog niet alles, want ook de buitenkant van onze kas nemen wij flink onder handen. Het dak wordt vernieuwd en geheel voorzien van zonnepanelen. Aan de voorkant van de winkel komt een luifel zodat de winkelwagens voortaan droog staan.
De werkzaamheden vinden plaats tussen 23 oktober en maart 2019. Helaas lukt dat niet zonder de nodige (geluids)overlast, maar wij doen er alles aan om dit zo veel mogelijk te beperken. Medio eind februari sluiten wij een aantal dagen ons deuren om alles te verhuizen. Hierover zullen wij je op tijd waarschuwen zodat je niet voor een dichte deur staat.
Heb je een vraag, opmerking of een klacht? Neem dan contact met ons op via 020-4904333 of stuur een mail naar info@landmarkt.nl.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie