Wat een jaar!

Bij het begin van een nieuw jaar kan reflectie op het vorige jaar niet ontbreken. Wat hebben wij allemaal gedaan in 2019?

Verbouwing

Het jaar begon voor ons halverwege de verbouwing. Een oppervlakte van 350m2 was al naast het huidige pand gebouwd en na alle feestdagen begon de koppeling. Het restaurant en de bakkerij gingen volledig op de schop en dat gaf de nodige overlast. Gewapend met oordopjes en flinke longen om af en toe het stof van producten te blazen werd er boodschappen gedaan. Na een aantal dagen dicht werd de winkel feestelijk heropend, met als resultaat een prachtig nieuw restaurant, een nieuwe afdeling maaltijden en een vernieuwde bakkerij.

Haringparty

Al een aantal jaar openen we het haringseizoen met een heuse haringparty. Een gezellig avond met heel veel lekker eten en drinken en uiteraard Hollandse Nieuwe, vers van het mes! Er werd een tonnetje haring geveild en de hele avond leverde een mooi bedrag op, dit jaar voor de Plastic Soup Foundation.

Landmarkt in Ranzijn

In Alkmaar hebben we dit jaar een shop-in-shop geopend in Ranzijn. 300m2 met de leukste en lekkerste producten van Landmarkt. Helden als Vink (sap, jam), Lados (olie), Drogenbroek (appels) Verweij (kaas), Palmesteyn (rundvlees) en Fishtales (vis in blik) worden uiteraard ook bij Ranzijn in het zonnetje gezet. 12 juli werd officieel de bel geluid om de markt te openen en sindsdien weten veel mensen in omgeving Alkmaar ons te vinden.

Vorkje prikken

In september hebben we voor het eerst een (mini)foodfestival georganiseerd. Heerlijke hapjes en drankjes, onder het genot van een zonnetje en een lekker muziekje. Hoewel het een bescheiden feestje was, was het een groot succes en gaan we dit zeker in 2020 op een wat grotere schaal herhalen.

We gaan in 2020 uiteraard weer een aantal gezellige evenementen organiseren, waaronder de haringparty, een buurtbarbecue en een Paasmarkt. We hopen iedereen wederom te mogen verrassen met de leukste en lekkerste producten.

We wensen iedereen een heerlijk 2020 en graag tot ziens bij Landmarkt!

Heb je een vraag, opmerking of een klacht? Neem dan contact met ons op via 020-4904333 of stuur een mail naar info@landmarkt.nl.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie