We zijn weer open!!

Het is eindelijk zover! De grote verbouwing zit erop!
Wat zijn de winkel en het restaurant veranderd! Hier en daar zijn nog wat details waar we nog iets aan moeten veranderen, maar het gros is gedaan!
We hopen uiteraard dat iedereen ons snel komt bezoeken om het met eigen ogen te komen bewonderen, maar hieronder alvast een voorproefje van hoe het er nu allemaal uitziet.
Te beginnen met de entree en de bakkerij.
Bij de bakkerij is er een gedeelte zelfbediening bijgekomen. We hopen zo de wachttijd bij de bakkerij iets te verkorten.               
De groente en fruitafdeling is iets groter geworden en ligt samen met de keuken mooi in het hart van de winkel. Er zijn 2 plekken waar je nu zelf je groente en fruit kan wegen en stickeren. We hopen dat je hiermee sneller geholpen wordt aan de kassa.

Het restaurant is dubbel zo groot geworden en heeft een aparte bar, waar lekker aan geborreld kan worden.


Het assortiment wijnen en bieren is flink uitgebreid, deze zijn nu te vinden in het nieuwe gedeelte achterin. Daar tegenover is een prachtig nieuwe afdeling van onze huisgemaakte maaltijden gekomen, waar André en z’n team iedere dag verse happen klaar maken.

De kaasafdeling heeft een kleine make-over gehad. 
Er is een groot schap met glutevrije producten en suikervrije producten. En er is speciaal voor de zoetekauwen een ‘soet hoekie’ gekomen. 
Ben je al enthousiast geworden?  Tot snel!!!
Heb je een vraag, opmerking of een klacht? Neem dan contact met ons op via 020-4904333 of stuur een mail naar info@landmarkt.nl.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie