Bediening Aan Tafel bij Landmarkt
30-32 uur
Ben jij een lekkerbek en vind je het ook tof dat we winkelen combineren met een lunch, borrel of diner in het restaurant? En ben je enorm servicegericht en wil je gasten adviseren over de gerechten van de kaart? Heb je ervaring in de bediening en wil jij het team van het restaurant versterken? Lees dan snel verder.
Onder de pannen bij Landmarkt
In een grote open keuken staan onze chefs de hele dag te koken met de lekkerste producten van de markt. En jij bent medeverantwoordelijk voor de totale restaurantbeleving. We bieden elke dag een top service waarbij jij het gezicht en vraagbaak bent voor de gasten. Je zorgt voor de juiste registratie, het uitlopen van de bestellingen en uiteindelijk een correcte kassabon. Kortom, je bent een flexibele horecamedewerker met een positieve en enthousiaste uitstraling!
Waar houd jij je mee bezig?
- Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van de gasten
- Je bewaakt de Landmarkt cultuur en bent zeer klantgericht
- Je adviseert klanten actief over onze gerechten en dranken
- Natuurlijk zorg je voor een hygiënische en veilige werkomgeving
- Je zorgt samen met collega’s dat de derving beperkt blijft
Wat verwachten we van jou?
- Je bent flexibel inzetbaar (ook in de weekenden)
- Je hebt bij voorkeur ervaring in de horeca
- Je bent gek van eten en klantgericht
- Je bent sociaal en communicatief sterk en beschikt over commercieel inzicht
- Je inzet bij het ontwikkelen van je vakkennis d.m.v. trainingen
- Je voelt je prettig bij het werken in teamverband, maar kunt ook prima zelfstandig werken
- Je beheerst de Nederlandse taal goed en beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
Wat mag je van ons verwachten?
Landmarkt biedt een inspirerende werkomgeving waarin we samen werken aan leuk en lekker eten! We bieden je een werkplek waarin individueel ondernemerschap een belangrijke rol speelt; jouw inbreng is voor ons van belang. Daarnaast bieden we een marktconform salaris volgens de horeca CAO en korting op al je Landmarktaankopen.
Enthousiast geworden?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Daniël Blits via 020-4904333 (keuze restaurant). Solliciteren kan via het formulier hieronder maar een mailtje naar Daniël mag natuurlijk ook!