Medewerker Kassa/winkel

24 - 32 uur

Als kassamedewerker ben je het gezicht van de winkel. Je zorgt voor het afhandelen, afrekenen en registreren van de producten. Je zorgt ervoor dat onze klanten snel en prettig worden geholpen wat bijdraagt aan een winkelbeleving die past bij Landmarkt. Ben je vrolijk, enthousiast en vind je het leuk om een positieve bijdrage te leveren aan de winkelervaring van onze klanten? Lees dan snel verder!

Het gezicht van Landmarkt

Als kassamedewerker ben je medeverantwoordelijk voor verzorgde winkel. Jij hebt het laatste klantcontact. Door jouw enthousiasme en de service die je verleent komen onze klanten met veel plezier weer terug.

Waar houd jij je mee bezig?

  • Je bewaakt de Landmarkt cultuur en bent zeer klantgericht
  • Je bent medeverantwoordelijk voor een schone en goed gevulde winkel Natuurlijk zorg je voor een hygiënische en veilige afdeling
  • Je kent ons assortiment van binnen en buiten
  • Je speelt graag een rol bij diverse verkoopactiviteiten

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent klantgericht Je bent flexibel inzetbaar (ook in de weekenden)
  • Je bent sociaal en communicatief sterk Je inzet bij het ontwikkelen van je vakkennis d.m.v. trainingen en het bezoeken van leveranciers
  • Je voelt je prettig bij het werken in teamverband, maar kunt ook prima zelfstandig werken
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed Je beschikt over minimaal VMBO werk- en denkniveau

Wat mag je van ons verwachten?

Landmarkt biedt een inspirerende werkomgeving waarin we samen werken aan leuk en lekker eten! We bieden je een werkplek waarin individueel ondernemerschap een belangrijke rol speelt; jouw inbreng is voor ons van belang. Daarnaast bieden we een flexibel contract met een marktconform salaris volgens de CAO voor de horeca en korting op al je Landmarktaankopen. Parkeren kan gratis op ons eigen terrein.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ronald Terluin via 06-19804423. Solliciteren kan via het formulier hieronder maar een mailtje naar Ronald mag natuurlijk ook! 

Direct solliciteren