Boodschappenlijstje:
- Voor de Borrelplank:
- Paté van B&L
- Droge worstjes van B&L
- Leverworst van B&L
- Pancetta
- Voor de Zure Rabarber:
- Mosterdzaad
- Azijn
- Water
- Suiker
- Laurier
- Rabarber
Recept:
1 Snijd de rabarber. Kook de azijn op met suiker, water, laurier en een eetlepel geroosterde mosterdzaadjes. Giet de azijnmix over de rabarber en laat afkoelen.
2 Maak de worst, paté en rabarber op en schenk een glas in. En dan vooral genieten!
2 reacties
klinkt als lekker, maar hoeveel heb ik van wat nodig voor de zure rabarber? 1 kopje azijn, een fles azijn, een schepje suiker, een kilo suiker?
Hoi Robbert, dit recept is eerlijk gezegd nogal op gevoel gekookt. 🙂 Bij 250 gram rabarber adviseren we 250ml water, 125ml azijn, 2 el suiker, 1 laurierblad, 1 snuf zout, 1tl mosterdzaad.
Eet smakelijk! Laat je weten of ie goed gelukt is?