Boodschappenlijstje:
- Voor de Borrelplank:
- Paté van B&L
- Droge worstjes van B&L
- Leverworst van B&L
- Pancetta
- Voor de Zure Rabarber:
- Mosterdzaad
- Azijn
- Water
- Suiker
- Laurier
- Rabarber
Recept:
1 Snijd de rabarber. Kook de azijn op met suiker, water, laurier en een eetlepel geroosterde mosterdzaadjes. Giet de azijnmix over de rabarber en laat afkoelen.
2 Maak de worst, paté en rabarber op en schenk een glas in. En dan vooral genieten!
2 reacties
klinkt als lekker, maar hoeveel heb ik van wat nodig voor de zure rabarber? 1 kopje azijn, een fles azijn, een schepje suiker, een kilo suiker?
Hoi Robbert, dit recept is eerlijk gezegd nogal op gevoel gekookt.
Bij 250 gram rabarber adviseren we 250ml water, 125ml azijn, 2 el suiker, 1 laurierblad, 1 snuf zout, 1tl mosterdzaad.
Eet smakelijk! Laat je weten of ie goed gelukt is?