Blog

Koken als een chef!

We zien Angelo nu een aantal keer per week in de keuken staan. Er komen een aantal mooie, wat luxere, gerechten bij de afdeling huisgemaakt. Daarnaast zijn we bezig met het ontwikkelen van een dinerbox. Een driegangen menu, bijna kant-en-klaar. Een paar kleine handelingen en je hebt een restaurantwaardig geheel en dat lekker in eigen […]

Lees verder

We stellen je voor aan Krabmedia!

Benieuwd wie ons heeft geholpen met onze kerstvideo? We stellen je graag voor aan KrabMedia. Krabmedia is een in Amsterdam gevestigd creatief mediabureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van foto- en videoproductie campagnes. De jongens van Krabmedia brengen onze gekke ideeën fantatisch tot leven en verzorgen het gehele productieproces van het eerste idee tot de oplevering […]

Lees verder
pompoen

Maak je eigen Halloweenpompoen!

Benodigdheden – Een mooie grote pompoen – Een meloenschep of lepel – Een scherp mes – Een stift of pen – Waxinelichtjes of andere verlichting Stap 1: openen pompoenAls eerste open je de pompoen door een opening te maken aan de bovenzijde. Je licht als het ware de ‘schedel’ van de pompoen. Je doet dit […]

Lees verder

Angelo nodigt je graag uit Aan Tafel bij Landmarkt!

Hé Angelo, terug van weggeweest. Leuk dat je er weer bent! Heb je er zin in? Zal wel even gek zijn met deze situatie. Ja dankje, ik vind het ook leuk om weer terug te zijn! En gek, ja het is voor iedereen natuurlijk gek, we moeten aanpassen, en afwachten hoe het gaat. Het is […]

Lees verder

Hoe snij je een meloen?!

Een meloen snijden is best makkelijk, maar je moet maar net even weten hoe je dit doet, zonder al te veel geknoei. Hier volgen de stappen: Met neme een meloen Deze snij je met een groot mes door de helft Van de helft snij je de kontjes af Snij de helft weer door de helft […]

Lees verder

30 Tips om met kids Koningsdag thuis te vieren!

1. Houd een ruilmarkt met het gezin. Wie weet loopt de kleine straks in dat vrolijke t-shirt van papa en heeft mama de glitterspeldjes van dochter in het haar. 2. Een oranje tompouce hoort natuurlijk bij Koningsdag. Hoe leuk als je deze zelf probeert te maken. Tip: maak er een wedstrijdje van in Heel Holland Bakt stijl. 3. Maak een stempelkaart […]

Lees verder

Support your locals

Onze helden hebben het zwaar. Vaak leveren ze een groot deel van hun producten aan horeca, wat nu ivm de coronamaatregelen nagenoeg stilligt. We bieden hen graag een helpende hand. Hieronder heb je aantal van onze helden met een link naar hun website. Wellicht kun je hen extra supporten. Koeckebackers: “Wat kunnen we betekenen voor […]

Lees verder
coronavirus landmarkt

Corona maatregelen

  Zowel voor als achter de schermen wordt er hard gewerkt om ervoor te zorgen dat iedereen op een gezonde en veilige manier  boodschappen kan blijven doen. We volgen de situatie op de voet en nemen waar nodig maatregelen, in lijn met het advies van het RIVM. Zeker op dit moment is hygiëne erg belangrijk. […]

Lees verder

Kleiburg koffie

Een lekker bakkie koffie. We drinken het maar wat graag. En tegenwoordig hebben we keuze genoeg om de lekkerste koffie te zetten.  Dan is het dus leuk om eens een van onze koffieleveranciers te bezoeken en het verhaal achter hun product te horen.  Kleiburg, uit Amsterdam, handelt in koffie met als doel het leven van […]

Lees verder

Wat is skrei nou eigenlijk?

Skrei is een Noorse winterkabeljauw. Hij is te koop van januari tot eind maart. De naam is afkomstig van het Noorse woord skreid, wat zwerver betekent en slaat op de lange afstand die de vis aflegt. De skrei komt elk jaar in dezelfde periode vanaf de noordpoolcirkel naar het gebied van de Lofoten, een eilandengroep […]

Lees verder

Wat een jaar!

  Bij het begin van een nieuw jaar kan reflectie op het vorige jaar niet ontbreken. Wat hebben wij allemaal gedaan in 2019?   Verbouwing Het jaar begon voor ons halverwege de verbouwing. Een oppervlakte van 350m2 was al naast het huidige pand gebouwd en na alle feestdagen begon de koppeling. Het restaurant en de […]

Lees verder

Kersttips van onze specialisten!

Onze specialisten werken niet voor niks bij ons. Het zijn heuse lekkerbekken, met verstand van zaken. Ze geven je graag tips om deze kerst de lekkerste ooit te maken. Kaastip van Marlies: Langres vullen met port, Licor 43 of Calvados voor een nog intensere smaakbeleving. Of de Petit Boyard, supersmeuig geitenkaasje, om je vingers bij […]

Lees verder
1 2 3 5