Oliebollen wentelteefjes

Heb je al genoeg bollen in je buik, of is er nog ruimte voor deze verrukkelijke oliebollenwentelteefjes? Geef je overgebleven oliebollen een tweede leven en geniet van deze gouden combi!

Voor 2 personen, 10 minuten

Boodschappenlijstje:

  • Oliebollen
  • 300 ml melk (vervanger)
  • 1 ei
  • 1/2 tl kaneel
  • Boter (om in te bakken)
  • Poedersuiker

Recept:

  1. Snijd de oliebollen in plakken van ongeveer 1 cm dik.
  2. Klop de melk met het ei en de kaneel met een garde.
  3. Smelt een klontje boter in een koekenpan en laat ondertussen de plakken oliebol weken in het melk en ei mengsel.
  4. Als de boter is gesmolten bak je de oliebol plakken aan beide kanten bruin.
  5. Serveer de wentelteefjes op een bord en bestrooi met poedersuiker

Eet smakelijk!