Burrata met sinaasappel en honing
Tijd: 10 minuten, Voorgerecht, 4 personen
Boodschappenlijstje:
- Sinaasappels – 3 stuks
- Basilicum – 1 hand
- Korianderblad – 1 tl
- Burrata – 2 grote (of 4 kleine)
- Honing – 3 tl
- Olijfolie – 2 el
- Knoflook – halve teen
Recept:
1) Doe 2 eetlepels olijfolie, 3 theelepels honing en een halve teen knoflook in een pannetje en verwarm op het vuur.
2) Snijd de basilicum
3) Snijd (voordat je de schil verwijderd) de sinaasappels in schijfjes. Snijd vervolgens de randen (schil en witte vlies) van de schijfjes sinaasappel.
4) Verdeel de sinaasappelplakken over de borden. Verdeel hier vervolgens de burrata overheen. Garneer met de dressing, korianderpoeder, basilicum en peper en zout naar smaak.
1 reactie
Lijkt me een heerlijk, zeker na afsluiting van een uitgebreid diner. Ga het zeker maken, misschien niet met Kerst, maar na een heerlijke Italiaanse maaltijd. Past hierin precies