Versmarkt
Openingstijden
| Maandag – Vrijdag | 09:00 – 20:00 |
| Zaterdag | 09:00 – 20:00 |
| Zondag | 11:00 – 19:00 |
Feestdagen
| 1e paasdag | 11:00 – 19:00 |
| 2e paasdag | 11:00 – 19:00 |
| Koningsdag (26 april) | 10:00 – 16:00 |
| Bevrijdingsdag | 11:00 – 19:00 |
| Hemelvaartsdag | 09:00 – 20:00 |
| 1e pinksterdag | 11:00 – 19:00 |
| 2e pinksterdag | 11:00 – 19:00 |
Kijk je mee door onze vers-cam?
Groentekraam
Bakkerij
Kazerij
Bij Landmarkt geloven we dat kaas pas echt bijzonder wordt wanneer je weet waar hij vandaan komt. Onze kazerij staat vol met kazen die met zorg en liefde zijn gemaakt: van jonge boerenkazen van koe, geit en schaap tot krachtige extra belegen en pittige blauwaders.
Alles wordt dagelijks vers voor je gesneden, zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige toevoegingen. Daarnaast halen we de mooiste Europese specialiteiten naar Amsterdam: romige bries, verfijnde witschimmels, karaktervolle roodbacterie-kazen en uitgesproken blauwaders. Ook biologische kazen en seizoenssmaken – denk aan een herfstkaas met kruiden of paprika – vind je in onze toonbank.
Bij ons mag je altijd proeven, want kaas is iets dat je moet beleven. Zo stel je jouw perfecte kaasplank samen, compleet met de juiste toast en dippers.
Slagerij
In de slagerij van Landmarkt draait alles om kwaliteit, herkomst en respect voor het dier. We werken samen met Palmesteyn, waar de Blonde d’Aquitaine runderen rustig in de wei grazen. Ook het varkensvlees van Beemsterland en de Gildehoen-kippen uit Stompwijk komen van boeren die dieren de ruimte geven om écht te leven. Zonder antibiotica, zonder kunstgrepen, gewoon eerlijk vlees.
Onze slagers bereiden elke dag vers: van hamburgers, biefstukken en braadworsten tot sappige speklapjes. Daarnaast maken we ook kant-en-klare lekkernijen, zoals grillworst en gehaktballen. Op de vleeswarenafdeling vind je een breed assortiment, grotendeels dagelijks door onze slagers zelf bereid.
Bij Landmarkt geloven we in het principe kop tot kont: het hele dier benutten. Zo eren we het vakmanschap van de boer én verminderen we verspilling. Want minder vlees eten kan prima, maar als je het doet, kies dan voor vlees uit een eerlijke en transparante keten met smaak en verhaal.
Vismarkt
Zo uit de zee, bij ons op het ijs. Bij Landmarkt vind je altijd verse vis – van zalm, schol en kabeljauw tot oesters, mosselen en garnalen. Is het niet vers, dan ligt het er niet. Onze visboeren staan de hele week voor je klaar om vis te fileren en bereidingen te maken.
We werken samen met vissers die oog hebben voor mens, dier en natuur. Zo levert Visser Hendrik ons vis van zijn twee duurzame schepen. Met innovatieve netten vermindert hij de bijvangst met 70% en vaart hij slechts twee keer per week uit om de zee niet onnodig te belasten. Voor die vangst betalen we bewust meer dan bij de visafslag, omdat we geloven in een transparante keten en een eerlijke prijs.
Daarom vind je bij Landmarkt alleen vis die in het seizoen is en kiezen we er bewust voor géén levende kreeften of palingen te verkopen. Ook gebruiken we de kleurcoderingen van de Fish Foundation zodat je precies weet hoe duurzaam jouw keuze is. Zo geniet jij van de lekkerste vis, eerlijk gevangen en altijd met een goed verhaal.
Kruidenierswaren
Restaurant
Huisgemaakt
Bloemenstal