Welkom bij Landmarkt!

Adres

Schellingwouderdijk 339

1023 NK Amsterdam

020 – 49 04 333

Openingstijden

Bij ons vind je het lekkerste vers, direct van de boer, tuinder, slager, visboer en bakker. Onze vakmensen zijn lekkerbekken, staan je bij met raad en daad en hebben altijd wat te proeven. Waar mogelijk maken wij onze producten liever zelf, verkiezen we duurzaam boven keurmerken, kennen we onze leveranciers persoonlijk en betalen we hen een eerlijke prijs. Samen zijn we het eens: eerlijk eten, smaakt het lekkerst!

Aan Tafel bij Landmarkt!

Wat de kok schaft! In ons restaurant koken onze chefs met alles wat het seizoen te bieden heeft. Vaak geïnspireerd op de mediterrane keuken met de producten die ze elke ochtend op de markt kunnen verzamelen. Tot 18:00 wandel je over de markt zo ons restaurant in.
Schuif dus vooral gezellig Aan Tafel bij Landmarkt!

GRATIS PARKEREN

Handen vol boodschappentassen? Geen zorgen, want bij Landmarkt staat je auto altijd voor de deur. Je kunt altijd gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein!

Slagerij

Bij de slagerij van Landmarkt vindt je alleen vlees van hoge kwaliteit. De runderen komen uit de wei van Palmesteyn, de varkens hebben hun kont kunnen keren bij de familie van der Mark en de Gildehoen kippen hebben lekker kunnen scharrelen in Stompwijk! Onze slagers maken elke dag de hamburgers, biefstukken, braadworsten en de speklapjes vers voor jou klaar. Naast het vlees om zelf thuis te bakken, zorgen wij ook voor vlees dat je alleen even moet opwarmen, zoals drumsticks, gehaktballen en grillworst. Ook op de vleeswarenafdeling is er voor ieder wat wils. Een groot gedeelte wordt elke dag zelf bereid en gesneden, wat zorgt voor de beste smaak!

Kazerij

Kaasmaken is een ambacht. Zo werken we al jaren met Jaap voor belegen, extra belegen en oud. Met Sjaak voor pikant en oud en met Cock voor jonge kaas. Dit vullen we aan met regionale geitenkaasjes en voor witschimmels, blauwaders duiken we Europa in. Van milde Gorgonzola tot een pittige Cabrales, een uitgebreider assortiment blauwaderkaas vind je bijna nergens. De witschimmel kazen zijn om je vingers bij af te likken. Een romige Delice de Bourgogne of een loperige Brie de Meaux kun je vinden tussen de overheerlijke Roombrie en de verassende La Tur. Ook in roodbacterie kaasjes is er genoeg keuze. De romige Pie d’Agloys, de pittige Epoisse, de zachte Saint Felicien, het is er allemaal. Een uitgebreid assortiment schapen- en geitenkaasjes, harde- en halfharde kazen en de juiste toast en kaasdippers maken je kaasplank compleet.

Bakkerij

Als jij nog op één oor ligt, staat onze bakker de oven al te verwarmen. Dan bakt hij ons brood bruin en vult Landmarkt zich met de geur van gezond en knapperig brood. In onze bakkerij vind je allerlei soorten campagne, (zuur)desem, speltbroden en romige croissants. Het brood is biologisch met een Frans karakter en een goede prijs. De patissiers maken eigengereide koekjes, zoetfrisse appeltaarten, oogstrelende macarons en gebakjes met seizoensfruit uit de regio.

Vismarkt

Zo uit de zee, bij ons op het ijs! Tonijn, zalm, schol, dorade, makreel, kabeljauw, tong, tarbot, oesters, mosselen en veel garnalen. Is het niet vers, dan is het er niet. Onze visboeren kennen de vangst en staan voor kwaliteit. We maken zelf vissalades en gemarineerde visgerechten. Met trots leren we je hoe je een oester opent, een haring kaakt of een garnaal uit zijn vel doet springen.

Groentemarkt

Groenten nog nat van het land en vers fruit, direct van de boer. We werken samen met ruim 30 boeren en telers die goed zorgen voor de kwaliteit van het product, het land en de dieren in de omgeving. Dagelijks rijden we zelf rond om de producten op te halen. Dat is verser en dus lekkerder.

Huisgemaakt

Lekker zonder toeters en bellen. Naast de vaste prik, koken we altijd met de seizoenen mee, elke dag een verrassing. Zo koken we simpele, lekkere en gezonde maaltijden met de producten van de markt en van het land. Daar hoef je niks aan toe te voegen.

Bloemenstal

Verse bloemen en planten van ccbloemen. Maandag t/m woensdag staan er verse boeketten voor je klaar in onze winkel in Schellingwoude, je kunt ze afrekenen aan onze eigen kassa! Donderdag t/m zondag staan Corrie en Charlie voor je klaar om je te helpen met een mooi boeket.

Op zoek naar speciaal bloemwerk of heb je andere vragen? Check de website:

Helden van Landmarkt

Wat van dichtbij komt is verser, dus lekkerder. Landmarkt heeft het lekkerste vers van Amsterdam en dat doen we niet alleen. Ons vers komt direct van de boer, tuinder, visboer, slager en bakker. Samen met deze producenten zorgen we voor de beste kwaliteit en de lekkerste producten. Niet zo gek dat wij onze helden daarom graag aan je voorstellen.