Tijd: 30 minuten
Voor 4 personen
Boodschappenlijstje:
- 2 zoete aardappels
- 300 gram broccoli, in zeer kleine roosjes
- 1 blik kikkererwten (400 gram)
- 300 gram sperziebonen, schoongemaakt
- 200 gr beetje pittige vegan kaas, verbrokkeld
- Soepstengels
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 pot Madras Medley (Kleinste Soepfabriek, 400 ml)
Recept:
- Schil de zoete aardappels, snijd in plakjes en daarna in reepjes.
- Verhit de olie in een hapjespan, bak de zoete aardappels daarin met de deksel op de pan in 15 minuten gaar, schud af en toe om.
- Breng intussen een pan met water en zout aan de kook. Kook de sperziebonen 3-4 minuten, neem eruit en kook de broccoli 2 minuten.
- Spoel de kikkererwten af in een zeef en voeg toe aan de pan met zoete aardappels. Verwarm de pot soep met 100 ml water bij de zoete aardappels.
- Schep op het laatst de sperziebonen en broccoli erdoor en bestrooi met feta.
- Serveer de curry met soepstengels.
Eet smakelijk!