KOM BUITEN!

ZOMERMARKT

Zondag 10 juli 10:00 - 16:00

KOM BUITEN BIJ LANDMARKT!

Op zondag 10 juli bouwen wij een deel van ons parkeerterrein vol met kraampjes voor een gezellige zomermarkt!

Van 10:00-16:00 kun je komen struinen langs kramen met de lekkerste producten van onze helden!

Gratis_toegang_sticker

WIE KOMEN ER?

Kramen

Jan Scholman – Hollandse aardbeien
Geheim van Jan: De aardbeitjes net een dagje langer laten hangen en dan direct naar Landmarkt!

Martijn – Zelfgemaakte Pasteitjes
Martijn maakt Middeleeuws eten voor speciale gelegenheden. Maar omdat we vrienden zijn maakt hij de pasteitjes ook gewoon voor Landmarkt! 

Brandt & Levie – Gedroogde worsten
De mannen van Brandt & Levie werken uitsluitend met goed gehouden varkens die opgroeien bij bevriende boeren in Nederland.  Het gehele varken zie je terug in het assortiment. Niets gaat verloren. 

Monsieur en Madame Siroop – De lekkerste siropen uit Frankrijk
Rechtstreeks uit de Bourgogne en uit de Anjou in het westen, halen Gerrit en Jolanda de lekkerste vruchtensiropen en limonades naar Nederland. De beste siropen van de bekroonde huizen Giffard, Védrenne en Rième. Allemaal ambachtelijk gemaakt volgens receptuur van vader op zoon en dochter. Meer weten?

Judith (Honing van de Koning) – Imkerij uit Vinkeveen
“Iedere bloemensoort heeft nectar met een eigen unieke smaak. Wij plaatsen bijenvolken op veel mooie plekken o.a. in Het Groene Hart. Jaarlijks hebben wij diverse zeer unieke smaken.” Aldus Judith

Duco – Hollandse Kaasfondue
Kaasfondue in blik is de enige ambachtelijk gemaakte kant-en-klare kaasfondue van Hollandse bodem. Doordat de fondue in blik verpakt is bevat hij geen conserveringsmiddelen en is hij makkelijk op te warmen.

Eten

Katrien & Wouter – Palmesteyn hamburgers
Ons rundvlees komt rechtstreeks van boer Wouter uit de Betuwe, waar hij de regie voert over de gehele keten: van geboorte tot slacht.

Koen – Broodjes worst en verse friet
Koen en Jarno kiezen voor vlees dat het waard is om van te genieten. Het komt van Hollandse boeren, die een uitzonderlijke kwaliteit leveren. En natuurlijk snijden ze de friet ook zelf.

NICE ijs – 100% natuurlijke ijsjes
De beste ingrediënten maken de lekkerste ijsjes. Echte, hele vruchten uit het seizoen, pure chocolade en bio-room van buitenkoeien.

Muziek

The Acoustics – Gitaarduo
Het repertoire van Gitaarduo The Acoustics is een bonte verzameling van de mooiste herkenbare hits van alle tijden. Met twee gitaren en twee stemmen kan je altijd verrassende covers verwachten van deze klassiekers. Orkestbanden of drumloops daar doen ze niet aan, alles wat je hoort is 100% live gespeeld. Meer weten?