Flancy’s bananensushi
Tijd: 20 minuten
Boodschappenlijstje:
- 1/2 zakje Flancy’s feeling flancy
- 300 ml water
- 1/2 ei (mag je ook weglaten)
- 1 banaan per pannenkoekje
- amandelpasta
- fijne kokosrasp
- naar wens ahornsiroop
Van een half zakje bak je 6 kleine pannenkoeken.
Wij maken 5 sushiplakjes per pannenkoekje
Recept:
Zo bak je je flancy:
- Klop de inhoud van het zakje Flancy’s (Feeling Flancy) met 600 ml water.
Wij voegen een eitje toe maar het hoeft niet.
- Laat het beslag 2 minuten staan.
- Verhit boter/zonnebloemolie in een kleine koekenpan en giet het beslag erin.
- Bak het pannenkoekje droog tot de randjes krokant zijn.
- Maak met een platte lange spatel eerst de kantjes voorzichtig los en dan de rest.
- Draai je pannenkoekje om en bak nog even.
Zo maak je de sushi:
- Besmeer de pannenkoek met amandelpasta.
- Rol een banaan (een zo recht mogelijke) in de chocoflancy.
- Smeer de buitenkant van de rol in met ahornsiroop of amandelpasta.
- Rol het geheel door kokosrasp.
- Snij plakjes met een vlijmscherp keukenmes en klaar is je flancysushi.