Flancy’s bananensushi

Flancy’s bananensushi
Tijd: 20 minuten

Boodschappenlijstje:

  • 1/2 zakje Flancy’s feeling flancy
  • 300 ml water 
  • 1/2 ei (mag je ook weglaten)
  • 1 banaan per pannenkoekje
  • amandelpasta
  • fijne kokosrasp
  • naar wens ahornsiroop

Van een half zakje bak je 6 kleine pannenkoeken.
Wij maken 5 sushiplakjes per pannenkoekje

Recept:

Zo bak je je flancy:

  1. Klop de inhoud van het zakje Flancy’s (Feeling Flancy) met 600 ml water.  

Wij voegen een eitje toe maar het hoeft niet.

  1. Laat het beslag 2 minuten staan.
  2. Verhit boter/zonnebloemolie in een kleine koekenpan en giet het beslag erin.
  3. Bak het pannenkoekje droog tot de randjes krokant zijn.
  4. Maak met een platte lange spatel eerst de kantjes voorzichtig los en dan de rest.
  5. Draai je pannenkoekje om en bak nog even.

Zo maak je de sushi:

  1. Besmeer de pannenkoek met amandelpasta.
  2. Rol een banaan (een zo recht mogelijke) in de chocoflancy.
  3. Smeer de buitenkant van de rol in met ahornsiroop of amandelpasta.
  4. Rol het geheel door kokosrasp. 
  5. Snij plakjes met een vlijmscherp keukenmes en klaar is je flancysushi.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie