Paas pannenkoekjes met Hollandse aardbeien

Paas pannenkoekjes met Hollandse aardbeien
Tijd: 20 minuten bereidingstijd, 4 stuks

Boodschappenlijstje:

  • Pannenkoekenmeel (donker) – 230 gram
  • Bakpoeder – 2 theelepels
  • Eieren – 6 stuks
  • Melk – 400 ml
  • Boter – 4 mespunten
  • Zout – 1 snufje
  • Aardbeien – 1 doosje
  • Frambozensaus
  • Paaseieren ter decoratie

Recept:

  1. Spoel de aardbeien en snijd in stukjes. Scheid de eieren en klop het eiwit in een schone kom met een mixer stijf.
  2. Mix het eigeel met het pannenkoekenmeel, melk, zout en bakpoeder tot een stevige massa. Schep het eiwit erdoorheen. Dit is je beslag.
  3. Verhit een mespunt boter in een kleine koekenpan. Schep één lepel beslag in de pan. Draai de pannenkoek om als hij aan één kant bruin is.
  4. Verdeel de pannenkoeken over de borden en beleg met de frambozensaus, aardbeien en voor pasen met chocolade paaseitjes.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie