Wrap merquez chipolata met zelfgemaakte koolsalade

Wrap merquez chipolata met zelfgemaakte koolsalade
Tijd: 15/20 minuten bereidingstijd, Lunch/hapje, 4 stuks

Boodschappenlijstje:

  • Santa Maria tortilla wraps
  • Palmesteyn merquez chipolata – 4 stuks
  • Boter of olie (om in te bakken)
  • Bakje knoflooksaus

voor de koolsalade :

  • Gesneden witte kool – 400 gram zak
  • Gesneden rode kool – 400 gram zak
  • mayo van Landmarkt – 5 eetlepels
  • Appelciderazijn – 3 eetlepels
  • Tikke grove mosterd van Landmarkt – 1 eetlepel
  • Gemalen mosterdzaak – 1,5 eetlepel
  • Honing – 1,5 eetlepel
  • peper en zout naar smaak

Recept:

  1. Verhit in een koekenpan olie of boter en bak hierin de worstjes bruin en gaar, laat afkoelen op een bord met keukenpapier.
  2. Maak ondertussen de koolsalade door alle ingrediënten door elkaar te husselen. ( Tip van Jodien : De salade wordt nog lekkerder als alle smaken een nacht hebben kunnen intrekken in de koelkast.
  3. Leg een brede strook koolsalade iets voor het midden van de wrap met hierop een worstje en wat knoflooksaus.
  4. Rol de wrap stevig op en snijd door midden of in kleine stukjes als hapje.

(om het jezelf makkelijk te maken kun je eerst cocktailprikkers in de wrap steken en dan tussen de stukjes door snijden)

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie