Recepten

Filter op: Categorie of Gang

Venkelpizza

Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de broden in de lengte. Snijd de venkel en uien in dunne plakjes en verdeel over de vier broodhelften. Bestrooi met versgemalen peper en wat zout naar smaak en verdeel er daarna de geraspte kaas over. Bak de venkelpizza in 15 minuten goudbruin en gaar. Snijd een […]

Lees verder

Zoete aardappelpuree

Zet de cantharellen in de week in een kom met lauw water. Bak de spekjes langzaam uit op laag vuur in een droge koekenpan. Voeg, zodra het vet is gesmolten, de uien toe en laat ze langzaam bruinen – voeg eventueel olijfolie toe als de uien dreigen aan te bakken. Breng de zoete aardappels in […]

Lees verder

Knolselderijsoep

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Snijd de slavinken in plakken. Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de plakjes, op middelhoog vuur, in 7-8 minuten gaar (op deze manier zijn ze veel sneller gaar dan wanneer je ze in hun geheel bakt). Verhit in een wok de rest […]

Lees verder

Palmesteyn biefstuk

Was de peren en snijd elke peer in de lengte in 8 partjes. Bestrijk de biefstuk en de stukken peer dun met olie. Verhit een grillpan en grill de stukken peer 2-3 minuten, keer halverwege om. Grill daarna de biefstukken 3 minuten, keer ze daarna, leg op elk stuk vlees een plakje kaas en grill […]

Lees verder
1 4 5 6